Introductie


Fysiotherapieinfo.nl zet zich in voor een beter begrip van de fysiotherapie, voor patiënt en therapeut.logo_fysiotherapieinfo-02

In de wereld van fysiotherapie zijn veel verschillende meningen en stromingen, dit maakt het begrip van zowel patiënt als therapeut er doorgaans niet beter op. Fysiotherapieinfo.nl probeert dit begrip te verbeteren door heldere informatie te leveren, welke altijd zoveel mogelijk ‘evidence based’ is.

Deze informatie is begrijpbaar voor zowel patiënt als therapeut, waardoor een brug wordt geslagen tussen beide. Zo proberen we de wereld van de fysiotherapie transparanter te maken, waarin duidelijk moet zijn waarom een bepaalde behandeling gegeven wordt bij bepaalde lichamelijke klachten. Dit komt de kwaliteit van de fysiotherapie ten goede.

Tevens proberen we een inkijkje te geven in het dagelijks werken als fysiotherapeut, door Blogs te schrijven van opmerkelijke, interessante en tevens humoristische situaties die we tegenkomen in het werk als fysiotherapeut.

Voor suggesties voor bepaalde onderwerpen waarover je graag meer informatie wil zien, kun je hieronder een reactie achterlaten.

fysiotherapieinfo.nl